Everything for your computer, office setup, gadgets, and your dog or cat!

Ordered today, delivered tomorrow!

Cyber Monday

🚀 TOT 40% korting

Shipping policy

Verzenden & bezorging1. Verzending van je bestelling

Coolgods besteed de grootste zorg aan pakketten. Wij versturen in eigen gemerkte, degelijke verpakking. Bestellingen boven de 50 EUR, worden GRATIS met DHL verzonden, binnen Nederland, België en Duitsland. Onder de 50 EUR zijn de verzendkosten voor Nederland 5,95 EUR en voor België en Duitsland, 7,20 EUR.

Bestellingen geplaatst vóór 14:00 uur maandag t/m vrijdag (uitgezonderd weekend en feestdagen) betekent morgen in huis!

Tijdens het bestellen, kan je zelf in het veld opmerking aangeven wanneer je de bestelling wil laten bezorgen. Voorradige artikelen kan je de volgende dag thuis verwachten. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige artikelen al verzonden. Over niet voorradige artikelen krijg je vanzelf bericht per e-mail. Je ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen vermelden.

2. Afhalen

Ben je woonachtig in de omgeving van Weert, dan mag je uiteraard ook je bestelling komen afhalen. Geef dit a.u.b. aan in het bestel proces onder notities. Dan kunnen we een afspraak inplannen zodat je bestelling klaar staat als je komt. Let op! Je kan je bestelling alleen op afspraak afhalen en indien vooraf voldaan. Helaas kan je niet pinnen bij ons distributie centrum, hartelijk dank voor je begrip! 

3. Bestelling controleren / geschiedenis

Coolgods verstuurd jouw bestelling geplaatst nog dezelfde dag tenzij specifiek anders vermeld. De status van de bestelling wordt vervolgens per e-mail aan je bevestigd. Wil je inzage in jouw bestelling(en) dan kun je gemakkelijk inloggen via jouw eigen account waar je lopende of reeds geleverde bestellingen kunt inzien. Tevens zie je gemakkelijk de status van een bestelling en kan je het pakket traceer nummer bekijken en volgen.

4. Tracking & Trace

Het DHL pakket wordt basis-verzekerd verzonden en staat gepland voor de aflevering op de volgende werkdag. Helaas is het niet mogelijk om een exact tijdstip van aflevering te selecteren. Wel is het mogelijk om via de website van DHL een pakket bij een Service-Punt te laten bezorgen zodat je het daar zelf kunt afhalen wanneer jou uitkomt. Voor Up-to-date informatie over de status van jouw pakket kan je op de geboden traceer link op de website van DHL klikken voor de status van het pakket. Tevens kan je via deze link op de site van de geselecteerde vervoerder de aflever datum wijzigen indien nodig.

5. Reclamaties / Beschadiging

Mocht je ontvangen product beschadigd zijn, of in het geval dat er iets ontbreekt, neem dan direct binnen 24 uur contact op met onze klantenservice via e-mail: klantenservice@Coolgods.nl
En, of meld dit ook direct aan de pakket bezorger zodat wij dit makkelijk en snel kunnen oplossen voor je. Zonder melding kunnen wij geen reclamatie bij de pakketdienst neerleggen.

6. Retourneren

Bij Coolgods heb je een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling bij je afgeleverd is. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen maar niet intensief gebruiken. Ben je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Het retour zenden is voor eigen rekening, wij kunnen je een retour label toesturen en de kosten van €6,95 verreken met de terugbetaling. producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van het Coolgods (RMA) retour formulier. Het retour formulier is hier down te loaden. Je kan je retour ook online aanmelden of op verzoek sturen we per email het formulier toe. Vul het retour formulier in, het retour nummer is je bestelnummer, stop het formulier in de doos geef deze af bij een dichtstbijzijnde pakket punt. Na retour ontvangst worden goederen gecontroleerd op beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestiging mail van ons met de credit voor je aankoop. Hartelijk dank!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar!
Stuur een e-mail naar: klantenservice@coolgods.nl of bel ons, telefoonnummer: 0495-596518