Everything for your computer, office setup, gadgets, and your dog or cat!

Ordered today, delivered tomorrow!

Cyber Monday

🚀 TOT 40% korting

Refund policy

Garantie & retour


1. Retourneren

Bij Coolgods heb je een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling afgeleverd is. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen maar niet intensief gebruiken. Ben je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Het retour zenden is voor eigen rekening, wij kunnen je een retour label toesturen en de kosten van €6,95 verreken met de terugbetaling. producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van een retour formulier. Je kan dit retour formulier hieronder downloaden of op verzoek per email toe laten sturen. Vul het retour formulier in, het retour (RMA) nummer is je bestelnummer. Stop het formulier in de doos en  geef deze af bij een pakket punt. Na retour ontvangst worden goederen gecontroleerd op beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestiging mail van ons met de credit voor je aankoop.

Wat nu? Lees onderstaande even door en verstuur je retour pakket!

Download hier het Coolgods retourformulier

  • Pak het product in, je kan de originele doos weer gebruiken.
  • Stuur het ingevulde retour formulier mee in de doos.
  • Plak een verzendlabel over het originele adreslabel.
  • Plak je pakket weer goed dicht en geef het af bij een pakket punt.

Afhandeling

  • Zodra het pakket ontvangen is, wordt deze verwerkt in ons systeem. Je ontvangt van ons een email ter bevestiging.
  • Als je aangegeven hebt te willen ruilen, dan wordt je nieuwe bestelling z.s.m. opgestuurd.
  • Wil je een terugbetaling dan wordt binnen 3 dagen je aankoop bedrag (eventueel minus de retour label kosten) terug gestort via de betaalwijze waarmee je betaald hebt.

2. Standaardgarantie

Producten welke verkocht worden door Coolgods worden ondersteund door standaard fabrieksgarantie, tenzij anders aangegeven. Producten onder fabrieksgarantie kunnen binnen één jaar na aankoop datum (is factuur datum) geretourneerd worden voor vervanging door een nieuw (of vergelijkbaar) product.

3. Garantie van de fabrikant

In sommige gevallen wordt extra garantie aangeboden door de fabrikant. Coolgods garandeert producten die ouder zijn dan de “zichtgarantie” van 30 dagen voor een fabrieksgarantie periode van één jaar volgens Nederlandse wetgeving. Als je problemen hebt met het aangekochte product, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail: klantenservice@Coolgods.nl

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen graag!