Gratis bezorging vanaf €50 ⭐ Werkdagen voor 14u besteld, morgen in huis ⭐ 24/7 email support ⭐ Al 10 jaar webshop

Waterdichte telefoonhouder geschikt voor motor- fietsen, kinderwagens en dieren- buggy's

Waterdichte-telefoonhouder-geschikt-voor-motor-fietsen-kinderwagens-en-dieren-buggy-s Coolgods

Coolgods NL |

In een wereld waar mobiliteit essentieel is, is het vinden van de perfecte telefoonhouder voor verschillende activiteiten een echte uitdaging. Maar maak je geen zorgen, Coolgods heeft de unieke en waterdichte telefoonhouder van HOCO die geschikt is voor motors, fietsen, scooters, kinderwagens en  dieren-buggy's.

Bescherming:

Deze telefoonhouder is voorzien van een volledig waterdichte behuizing met touchscreen. Veilig en oerdegelijke montage op een ronde ondergrond zoals een stuur of handvat van een kinderwegen. 

Multifunctioneel:

Een van de kenmerken van deze telefoonhouder is zijn veelzijdigheid. Of je nu een fervent motorrijder bent, een ouder die wandelt met een kinderwagen, of een eigenaar van een schattige dierenbuggy, deze houder past zich aan aan jouw behoeften. Met verstelbare bevestigingsmechanismen kan hij eenvoudig worden gemonteerd op verschillende voertuigen en apparaten.

Installatie:

Geen gedoe meer met ingewikkelde montage! De waterdichte telefoonhouder wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem, waardoor installatie een fluitje van een cent is. Volg gewoon de eenvoudige instructies en je bent klaar om op pad te gaan met de zekerheid dat je telefoon veilig is.

Kwaliteit:

Deze telefoonhouder is niet alleen functioneel, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het duurzaamheid en stabiliteit, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Het beschermt je telefoon niet alleen tegen water, maar ook tegen schokken en stoten.

Conclusie:

Met de introductie van deze nieuwe waterdichte telefoonhouder wordt het beschermen van je telefoon tijdens je buiten leven eenvoudiger dan ooit. Of je nu op de motor zit, een kinderwagen duwt, of je huisdier meeneemt in een buggy, deze houder is voorziet van alle gemakken. Geniet van de vrijheid om overal naartoe te gaan, ongeacht het weer, terwijl je telefoon veilig en bereikbaar blijft.

Artikelnummer: CG-HOCO-CA101
Prijs: €21.95,-
Link naar dit product: https://coolgods.nl/collections/nieuwe-producten/products/fietstelefoonhouder-waterdicht-geschikt-voor-motorfietsen-en-kinderwagens-zwart 

#telefoonhouderfiets #waterdichtetelefoonhouder #Hoco #Coolgods