VERZENDEN & BEZORGING

1. Verzending van je bestelling

Coolgods besteed de grootste zorg aan pakketten. Wij versturen in eigen gemerkte, degelijke verpakking. Alle pakketten worden via DPD of POSTNL (uw eigen keuze) verzonden. Verzendkosten via DPD zijn €3.95. en via POSTNL €5.95 Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden met DPD. Bestellingen geplaatst vóór 16.00 uur maandag t/m vrijdag (uitgezonderd weekend en feestdagen) worden op dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 16.00u geplaatst worden hebben niet de garantie dat deze dezelfde dag verzonden worden. Bestelling welke op vrijdagmiddag na 16:00u geplaatst worden, zullen de volgende maandag daarop verzonden worden.

Tijdens het bestellen, kan je zelf in het veld opmerking aangeven wanneer je de bestelling wil laten bezorgen. Voorradige artikelen kan je de volgende dag thuis verwachten. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige artikelen al verzonden. Over niet voorradige artikelen krijg je vanzelf bericht per e-mail. Je ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen vermelden.

2. Afhalen

Ben je woonachtig in de omgeving van Maarheeze (Weert/Eindhoven) dan mag je uiteraart ook je bestelling komen afhalen. Geef dit dan aan in het bestel proces. Let op! Je kan niet pinnen, gelieve dus vooraf te betalen of anders contant. Je kunt de bestelling afhalen tussen 9:00u en 13:00u Adres: Rondven 38, 6026PX, Maarheeze.

3. Bestelling controleren / geschiedenis

Coolgods verstuurd jouw bestelling geplaatst voor 16.00u nog dezelfde dag tenzij specifiek anders vermeld. Bestellingen geplaatst na 16.00u worden niet gegarandeerd voor verzending op dezelfde dag, maar Coolgods zal haar uiterste best doen jouw bestelling nog dezelfde dag te versturen. De status van de bestelling wordt vervolgens per e-mail aan je bevestigd. Wil je inzage in jouw bestelling(en) dan kun je gemakkelijk inloggen via jouw eigen account waar je lopende of reeds geleverde bestellingen kunt inzien. Tevens zie je gemakkelijk de status van een bestelling en kan je het pakket traceer nummer bekijken en volgen.

4. Tracking & Trace

Het DPD of POSTNL pakket wordt verzekerd verzonden en staat gepland voor de aflevering op de volgende werkdag. Helaas is het niet mogelijk om een exact tijdstip van aflevering te selecteren. Wel is het mogelijk om via de website DPD een pakket bij een Parcel Shop te laten bezorgen zodat je het daar zelf kunt afhalen wanneer jou uitkomt. Voor Up-to-date informatie over de status van jouw pakket kan je op de geboden traceer link op de website van DPD klikken voor de status van het pakket. Tevens kan je via deze link op de site van de geselecteerde vervoerder de aflever datum wijzigen indien nodig.

DPD track & trace website
POSTNL track & trace website

5. Reclamaties / Beschadiging

Mocht je ontvangen product beschadigd zijn, of in het geval dat er iets ontbreekt, neem dan direct contact op met onze klantenservice via e-mail: klantenservice@Coolgods.nl
Wij zullen je snel helpen en een oplossing bieden.

6. Retourneren

Bij Coolgods heb je een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat de bestelling afgeleverd is. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van een bijgesloten retour formulier. Dit retour formulier kan je direct downloaden via onderstaande knop. Of je vraagt deze telefonisch of per mail aan, wij zullen dezelfde dag het retour formulier per e-mail toesturen.
Na je retour ontvangst zal Coolgods je goederen controleren op beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestigingsmail van ons met de credit voor je aankoop. Dit bedrag kan je gebruiken om een andere aankoop te doen of je kiest ervoor om je geld terug gestort te krijgen. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar!
Stuur een e-mail naar: klantenservice@coolgods.nl of bel ons, telefoonnummer: 0495-596518