VERZENDEN & BEZORGING

1. Verzending van je bestelling

Coolgods verstuurd alle pakketten via DHL of POSTNL (eigen keuze). de verzendkosten zullen €6.95 bedragen. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden met DHL. Bestellingen geplaatst vóór 16.00 uur maandag t/m vrijdag (uitgezonderd weekend en feestdagen) worden op dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die na 16.00u geplaatst worden hebben niet de garantie dat deze dezelfde dag verzonden worden. Bestelling welke op vrijdagmiddag na 16:00u geplaatst worden, zullen de volgende maandag daarop verzonden worden.

Tijdens het bestellen, kan je zelf in het veld opmerking aangeven wanneer je de bestelling wil laten bezorgen. Voorradige artikelen kan je de volgende dag thuis verwachten. Ook als een deel van de bestelling niet direct leverbaar is, worden de voorradige artikelen al verzonden. Over niet voorradige artikelen krijg je vanzelf bericht per e-mail. Je ontvangt van ons een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen vermelden.

2. Afhalen

Ben je woonachtig in de omgeving van Maarheeze (Weert/Eindhoven) dan mag je uiteraart ook je bestelling komen afhalen. Geef dit dan aan in het bestel proces. Let op! Je kan niet pinnen, gelieve dus vooraf te betalen of anders contant. Je kunt de bestelling afhalen tussen 9:00u en 13:00u Adres: Rondven 38, 6026PX, Maarheeze.

3. Bestelling controleren / geschiedenis

Coolgods verstuurd jouw bestelling geplaatst voor 16.00u nog dezelfde dag tenzij specifiek anders vermeld. Bestellingen geplaatst na 16.00u worden niet gegarandeerd voor verzending op dezelfde dag, maar Coolgods zal haar uiterste best doen jouw bestelling nog dezelfde dag te versturen. De status van de bestelling wordt vervolgens per e-mail aan je bevestigd. Wil je inzage in jouw bestelling(en) dan kun je gemakkelijk inloggen via jouw eigen account waar je lopende of reeds geleverde bestellingen kunt inzien. Tevens zie je gemakkelijk de status van een bestelling en kan je het pakket traceer nummer bekijken en volgen.

4. Tracking & Trace

Het DHL of POSTNL pakket wordt verzekerd verzonden en staat gepland voor de aflevering op de volgende werkdag. Helaas is het niet mogelijk om een exact tijdstip van aflevering te selecteren. Wel is het mogelijk om via DHL een pakket op een DHL4YOU parcelshop te laten bezorgen zodat je het daar zelf kunt afhalen. Voor Up-to-date informatie over de status van jouw pakket kan je op de geboden traceer link klikken voor de status van het pakket. Tevens kan je via deze link op de site van de geselecteerde vervoerder de aflever datum wijzigen indien nodig.

5. Reclamaties / Beschadiging

Mocht je ontvangen product beschadigd zijn, of in het geval dat er iets ontbreekt, neem dan direct contact op met onze klantenservice via e-mail: klantenservice@Coolgods.nl
Wij zullen je snel helpen en een oplossing bieden.

6. Retourneren

Bij Coolgods heb je een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling bij je afgeleverd is. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij specifiek anders vermeld. Bent je niet tevreden met het aangekochte artikel dan mag je deze retourneren. Het retour zenden is voor eigen rekening, producten welke geretourneerd worden moeten voorzien zijn van het retour formulier, dit retour formulier ontvang je per email met je order bevestiging. Na ontvangst worden goederen gecontroleerd op verpakking, beschadiging en/of andere afwijkingen. Zodra dit proces van 3 werkdagen doorlopen is ontvangt je een bevestiging mail van ons met een credit voor de aankoop. Dit bedrag kan je gebruiken om een andere aankoop te doen of je kiest ervoor om je geld terug gestort te krijgen. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar!
Stuur een e-mail naar: klantenservice@coolgods.nl of bel ons, telefoonnummer: 0495-596518