Polssteun muismat

Computer werk met name het bedienen van de muis kan erg belastend zijn voor de onderarm, pols, hand en vingers. Waarschijnlijk merk je op jongere leeftijd niet dat deze pijn klachten zich ontwikkelen maar klachten kunnen wel later ontstaan doordat er vaak 8 uur of meer per dag dezelfde beweging.

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Polssteun muismat kopen?

Computer werk met name het bedienen van de muis kan erg belastend zijn voor de onderarm, pols, hand en vingers. Waarschijnlijk merk je op jongere leeftijd niet dat deze pijn klachten zich ontwikkelen maar klachten kunnen wel later ontstaan doordat er vaak 8 uur of meer per dag dezelfde beweging. Denk bijvoorbeeld aan muizen, hierbij maak je enorm vaak dezelfde beweging. Daardoor kunnen RSI (Repetitive Strain Injury) klachten ontstaan. Tegenwoordig noemen fysio therapeuten dit KANS klachten wat de nieuwe benaming is voor RSI klachten. Er is gekozen voor een andere naamgeving omdat de term KANS de klachten beter omschrijft. KANS is de afkorting van: klachten aan de arm, nek en/of schouder waaraan geen acuut trauma of chronische ziekte aan ten grondslag ligt. KANS klachten worden vooral omschreven als pijn door overbelasting.

Bij Coolgods hebben we veel kennis en spreken ook uit eigen ervaring als het gaat om ergonomisch werken en de juiste houding tijdens het werken achter bureau en de computer of laptop. Ergonomisch vormgegeven producten bevorderen het postuur en gebruik bij computer en bureau werkzaamheden.

Ergonomisch gevormde polssteun met muismat is een goede basis keuze voor het ergonomisch inrichten van uw bureau. Door het gebruik van een polssteun zorgt u ervoor dat uw polsen en onderarm ontlast worden en de spierspanning in uw onderarm en elleboog verminderd worden. U zal merken dat het bedienen van toetsenbord en muis veel beter en prettiger gaat. Door gebruik te maken van ergonomisch vormgegeven producten voorkom je op een relatief simpele manier overbelasting en pijn in bijvoorbeeld pols of arm te voorkomen.

Getest assortiment ergonomische producten

Coolgods heeft een goede selectie gemaakt van het enorme aanbod ergonomische producten op de markt. Wij vinden het belangrijk goed te kunnen informeren en adviseren, daarom zijn alle ergonomische producten welke aangeboden worden op onze site doos ons getest en gekeurd. We hebben 3 belangrijke criteria vastgesteld om producten wel of niet op te nemen in ons assortiment:
1. Product moet daadwerkelijk ergonomisch zijn en een verschil maken.
2. Product moet comfortabel en van goed kwaliteit zijn.
3. Product moet eerlijk geprijsd en gewoon betaalbaar zijn!

Coolgods is geconcentreerd om verder ergonomisch vormgegeven product groepen uit te breiden met aanpasbare split toetsenborden, Verticale split toetsenborden, ergonomisch vormgegeven muizen, pen muis, Trackball muis, en Pedaal muis.

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen? Geen probleem, wij staan u graag te woord met raad en daad. Wij adviseren over de juiste keuze voor uw situatie en budget. We vragen naar uw wensen en we leggen haarfijn uit welk model het beste bij u past. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!