Coolgods is onderdeel van Bytecom Fanner B.V.
Rondven 38
6026PX Maarheeze

Tel.: 0495-596518
BTW: NL8078.36.230.B01
KVK: 17114242
BANK: NL55RABO0107096668
Email: klantenservice@coolgods.nl

OVER ONS

Sinds 1999 is ons team gepassioneerd actief in import en distributie van computer, gaming en ergonomische producten voor de zakelijke markt in binnen en buitenland. Deze passie en onze uitstekende klantenservice is sinds 2015 via deze webwinkel ook bereikbaar voor de particuliere klant.

Coolgods is een no nonsense webwinkel waar jij, de klant voorop staat! Wij vinden het enorm belangrijk dat jij als gewaardeerde klant goed geholpen wordt en tevreden bent met je aankoop. Coolgods biedt een absolute diversiteit aan computer gaming componenten en ergonomische randapparatuur. Het assortiment is uitgebreid, meer dan 500 verschillende producten, maar toch overzichtelijk door de zoek- en filtermogelijkheden die onze site biedt. Met een magazijn van ruim 1000 vierkante meter kunnen wij ervoor zorgen dat de geboden producten voor 90% direct uit eigen voorraad leverbaar zijn en mits voor 16:00u besteld de volgende dag in huis is.

Ergonomisch werken
Wij vinden het erg belangrijk dat mensen in de juiste houding aan hun computer werken. Tegenwoordig zitten we gemiddeld 12 uur per dag achter de computer. Is het niet op kantoor dan is het wel thuis. Onze houding is hierin erg belangrijk voor de gezondheid! Bij Coolgods investeren wij veel tijd en energie in het adviseren van mensen over de juiste ergonomische randapparatuur en bureau oplossingen. Een ergonomisch ingericht bureau of werkplek bevordert niet alleen gezond en comfortabel werken, maar ook het werkplezier zal hierdoor verbeteren.

Wanneer je vragen hebt over producten of graag advies wenst over een ergonomische oplossing, dan horen wij graag van je. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoon, email, Twitter en Facebook.