Muismat met polssteun

Op zoek naar een muismat met polssteun? ​Als u veel en vaak achter uw computer zit omdat u bijvoorbeeld veel met een computer werkt, dan worden uw polsen vaak flink belast. Het kan dan ook gebeuren dat u last krijgt van pijn in uw polsen, uw schouders of uw nek.

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Muismat met polssteun

Op zoek naar een muismat met polssteun? ​Als u veel en vaak achter uw computer zit omdat u bijvoorbeeld veel met een computer werkt, dan worden uw polsen vaak flink belast. Het kan dan ook gebeuren dat u last krijgt van pijn in uw polsen, uw schouders of uw nek. Deze klachten worden veroorzaakt doordat uw lichaam niet genoeg wordt ondersteund. Met een muismat met polssteun van Coolgods kunt u klachten op en eenvoudige manier voorkomen. Een muismat met polssteun biedt voldoende steun aan uw pols. In het assortiment van Coolgods vindt u verschillende modellen muismatten met polssteun. Bezoek onze webshop en ontdek ons aanbod!

Een muismat met polssteun aanschaffen

Wilt u een muismat met polssteun aanschaffen? Dan bent u bij Coolgods aan het juiste adres. In de webshop vindt u een uitgebreid assortiment met ergonomisch vormgegeven producten. Ergonomie houdt rekening met de fysieke anatomie van de mens. Ergonomisch vormgegeven producten zijn producten die zo zijn vormgegeven dat ze optimale ondersteuning bieden aan het menselijk lichaam. Met ergonomisch vormgegeven producten creëert u eenvoudig een werkplek waar u op een veilige, comfortabele en gezonde manier kunt werken. Het assortiment van Coolgods bestaat niet alleen uit muismatten maar ook uit voetsteunen, standaarden, toetsenborden, muizen, armsteunen en rugsteunen. U vindt hierdoor alles wat u nodig heeft voor een goede werkplek in onze webshop.  ​Uw bestelling plaatsen in onze webshop is heel eenvoudig. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we bij Coolgods voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd, zodat u snel uw werkplek kunt verbeteren. U heeft bij Coolgods verschillende mogelijkheden. U kunt uw bestelling laten verzenden en uw kunt uw bestelling zelf bij ons ophalen in ons magazijn in Maarheze, in Noord-Brabant. Heeft het uw voorkeur om de bestelling zelf op te halen, geef dit dan aan tijdens het plaatsen van uw bestelling. Het verzenden van een bestelling van meer dan €50,- is gratis.  Bij Coolgods kunt u alles vinden wat u nodig heeft om een ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime assortiment en heeft u advies nodig? U kunt ons bereiken door ons te bellen of door ons te mailen. Wij geven u graag advies en kunnen u precies vertellen welke producten er het beste aansluiten bij uw wensen. Ook als u een vraag heeft over één van onze producten horen wij dat graag van u. We dragen graag bij aan een fijne werkplek.