Ergonomische muismat

Ergonomische muismat nodig? Als u vaak voor een langere periode achter uw computer zit te werken, dan heeft u het misschien wel eens ervaren: een vervelende pijn in uw nek, schouder of pols. Wanneer u niet de goede houding heeft tijdens het werken achter uw computer kan dit vervelende gevolgen hebben.

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Ergonomische muismat kopen

Ergonomische muismat nodig? Als u vaak voor een langere periode achter uw computer zit te werken, dan heeft u het misschien wel eens ervaren: een vervelende pijn in uw nek, schouder of pols. Wanneer u niet de goede houding heeft tijdens het werken achter uw computer kan dit vervelende gevolgen hebben. U kunt last krijgen van uw pols of bijvoorbeeld van uw schouder. Op lange termijn kan dit ernstige gevolgen hebben. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om deze klachten te voorkomen. Door te kiezen voor ergonomisch vormgegeven producten, zoals een ergonomische muismat, werkt u op een veilige, gezonde manier.

Ergonomie

​De term ‘ergonomie’ is een begrip dat veel wordt gehoord op de werkvloer. Ergonomie draagt bij een aan goede gezondheid van de werknemer en zorgt voor een veilige omgeving waarin het werk kan worden uitgevoerd. Ergonomie zorgt voor comfort en een doeltreffend functioneren van de werknemer. Door te investeren in ergonomisch vormgegeven producten zorgt u er als werkgever voor dat een werknemer zijn of haar werk beter kan uitvoeren. Ergonomie houdt rekening met de fysieke anatomie van de mens. Ergonomisch vormgegeven producten als een bureaustoel kunnen vaak zeer nauwkeurig worden afgesteld zodat het product ieder individu optimale ondersteuning kan bieden. Zo zit u op de juiste manier achter uw pc en zult u niet snel last krijgen van klachten.

​Een ergonomische muismat aanschaffen

Wilt u graag een ergonomische muismat aanschaffen? Bij Coolgods vindt u een ruim assortiment ergonomisch vormgegeven producten. U vindt in ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld armsteunen, toetsenborden, voetsteunen, polssteunen, standaarden, rugsteunen en muismatten. Alle producten van meer dan €50,- worden gratis bij u thuisbezorgd. Zo kunt u op een goede en prettige manier achter uw computer werken, ook als dit voor een langere periode is.  ​Een ergonomische muismat is een klein product dat wel veel invloed kan hebben op uw houding. Een ergonomische muismat ondersteunt uw pols. Zeker als u veel met uw muis werkt is het aan te raden om een ergonomische muismat aan te schaffen. Het is een kleine aanschaf waar u veel plezier van zult hebben. Onze ergonomische muismatten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er lang gebruik van kunt blijven maken. We kunnen uw aankopen naar u verzenden maar het is ook mogelijk om zelf uw bestelling op te halen bij ons magazijn in Maarheeze, in Noord-Brabant. U kunt bestellingen hier ophalen tussen 09:00 en 13:00. Wanneer u uw bestelling plaatst kunt u aangeven wat u prettig vindt. Graag tot ziens in onze webshop!