Ergonomische muis

Ergonomische muis

Op zoek naar een ergonomische muis? Tegenwoordig zijn we dagelijks actief met de computer, op het werk en thuis. De computer muis wordt hierdoor ook veel gebruikt. Zeker wanneer u regelmatig en voor een langere tijd achter de computer zit is het belangrijk dat u een goede houding aanneemt en de juiste invoerapparaten gebruikt. Hierbij speelt een ergonomische muis ook een belangrijke rol.
Bij een traditionele platte muis is uw pols en onderarm gedraaid, dit kan RSI of andere pijn klachten veroorzaken. Ergonomische verticale muizen zorgen ervoor dat uw onderarm, pols en hand niet gedraaid zijn maar in een natuurlijke en gezonde houding

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Een ergonomische muis kopen

​Ook een ergonomische muis koopt u bij Coolgods eenvoudig en snel online. De computermuis heeft de afgelopen jaren veel ontwikkeling doorgemaakt. De computermuis werd ontwikkeld rond 1963 door de Amerikaan Douglas Engelbart. Pas in 1968 kwam het apparaatje op de markt. De komst van de computermuis zorgde er voor dat het voor mensen gemakkelijker werd om de computer te bedienen. Met de komst van de computermuis werd de computer dan ook populairder. Hoewel de computermuis in die tijd een grote vooruitgang was, zag het apparaatje er nog niet zo uit zoals we de computermuis nu kennen. Douglas Engelbart heeft samen met collega’s nog lange tijd gewerkt aan verbeteringen aan de computermuis. Langzaam maar zeker veranderde de computermuis van Engelbart in de computermuis zoals we die nu kennen. Vandaag de dag is een computermuis in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, zowel met als zonder snoer. Ook in het aanbod van Coolgods vindt u veel verschillende muizen. Vindt u het lastig om de juiste computermuis te kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de specifieke eigenschappen zijn van iedere muis en vertellen u graag welke muis het beste bij u past. Zo vindt u altijd de geschikte computermuis bij Coolgods! ​

​Is uw oude muis kapot gegaan of heeft u een nieuwe muis nodig omdat u een nieuwe PC heeft aangeschaft? Wat de reden ook is, u vindt de ergonomische muis die u zoekt in het ruime assortiment van Coolgods. Wij hebben de ergonomische muis die u nodig heeft! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een draadloze muis of zoekt u misschien een specifieke ergonomische muis waarmee u kunt gamen? Met name wanneer u veel gamed is het verstandig om een ergonomische muis aan te schaffen. Wanneer u gamed gebruikt u uw muis intensief, en vaak voor een iets langere periode. Wanneer u dan een muis kiest die prettig in de hand ligt dan heeft u daar extra veel plezier van. Ook als u de muis niet aanschaft om mee te gamen is een ergonomische muis een slimme keuze. Een muis die ergonomisch is vormgegeven draagt bij aan de juiste zithouding. Hiermee voorkomt u op een eenvoudige manier blessures. Het verhoogt het comfort tijdens het werken achter de computer. ​

De ergonomisch vormgegeven producten bij Coolgods

​In het assortiment van Coolgods vindt u een groot aantal ergonomisch vormgegeven producten. Door te kiezen voor de ergonomisch vormgegeven producten van Coolgods zorgt u voor een betere werkhouding voor uzelf of uw werknemers. In ons assortiment vindt u veel verschillende producten. Zo leveren wij bijvoorbeeld ergonomische armsteunen, ergonomische polssteunen, ergonomische toetsenborden en ergonomische rugsteunen. Ook vindt u in ons assortiment een groot aantal ergonomisch vormgegeven muizen. Deze producten vindt u allemaal terug in onze gebruiksvriendelijke webshop. Hier kunt u meer informatie vinden over onze ergonomisch vormgegeven producten en kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. U kunt in onze webshop betalen met iDeal, PayPal, Mastercard of Visa. Ook betalen onder Rembours behoort tot de mogelijkheden. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft tegen de scherpste prijzen. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek het uitgebreide aanbod van Coolgods!

Verschillende ergonomische producten bij Coolgods

Als u het echt helemaal goed aan wilt pakken dan moet u alle meubelen en gebruiksvoorwerpen die u dagelijks intensief gebruikt vervangen door ergonomische vormgegeven exemplaren. Zo draagt alles wat u dagelijks gebruikt bij aan uw gezondheid, veiligheid en comfort. Schaf in onze webshop de ergonomisch vormgegeven producten aan die u nodig heeft en ervaar het verschil!

Misschien vindt u het lastig om de juiste producten te kiezen uit ons uitgebreide aanbod. We helpen u graag met kiezen. Als u contact met ons opneemt dan helpen we u graag. We vertellen u meer over de verschillende producten zoals toetsenborden en voetsteunen. Zo weet u precies wat de voordelen zijn van elk product en welke voordelen dit voor u of uw werknemers oplevert.

​Het bestellen van onze producten gaat heel eenvoudig via onze webshop. Zo kunt u snel de ergonomisch vormgegeven producten in huis halen en profiteert u al de volgende dag van uw nieuwe producten! Wanneer u voor meer dan €50,- aan producten besteld wordt uw bestelling kosteloos aan huis geleverd. Het is ook mogelijk om de producten af te halen bij ons magazijn. Ons magazijn vindt u in Maarheeze, in Noord-Brabant. Wilt u de producten hier komen ophalen, geef dit dan aan in tijdens het bestelproces. Bestellingen kunnen bij ons magazijn worden opgehaald tussen 09:00 en 13:00. Wij zetten uw bestelde producten dan voor u klaar zodat u ze direct mee kunt nemen.

Wilt u meer weten over onze ergonomisch vormgegeven producten of heeft u een specifieke vraag over bijvoorbeeld een ergonomische muis? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. We horen graag van u hoe we u bij Coolgods van dienst kunnen zijn!