Ergonomisch toetsenbord

Op zoek naar een ergonomisch toetsenbord? Een goede zithouding is erg belangrijk wanneer u regelmatig en voor een langere tijd achter een bureau zit. Een ergonomisch toetsenbord en verticale muis spelen hierbij een belangrijke rol. Een ergonomisch toetsenbord is veelal iets geknikt en/of hellend en heeft een gebogen toetsen indeling wat voor minder belasting aan polsen, armen en schouders zorgt.

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Ergonomisch toetsenbord kopen

Op zoek naar een ergonomisch toetsenbord? Een goede zithouding is erg belangrijk wanneer u regelmatig en voor een langere tijd achter een bureau zit. De term ‘ergonomie’ speelt hierbij een belangrijke rol. Het woord ergonomie komen we met name tegen op de werkvloer. Ergonomie bevordert de veiligheid en de gezondheid van een werknemer Een goede ergonomie van kantoormeubelen en gebruiksvoorwerpen zorgt voor een hoger comfort en een doeltreffender functioneren van de werknemer. Kantoormeubelen en gebruiksvoorwerpen die ergonomisch zijn vormgegeven zorgen ervoor dat de werknemer bij alle werkzaamheden de juiste houding aanneemt. Door gebruik te maken van ergonomisch vormgegeven kantoormeubelen en gebruiksvoorwerpen voorkomt u op een eenvoudige manier blessures en overbelasting. Als u waarde hecht aan uw werknemers doet u er goed aan om te investeren in ergenomisch vormgegeven meubels en gebruiksvoorwerpen voor uw werknemers. Zij kunnen zo hun werk optimaal uitvoeren, wat hun veiligheid, gezondheid en comfort ten goede komt. Bovendien zorgt een goede ergonomie ervoor dat uw werknemers de werkzaamheden doeltreffender kunnen uitvoeren. Zo hebben niet alleen uw werknemers baat bij ergonomisch vormgegeven kantoormeubelen en gebruiksvoorwerpen, maar plukt u er zelf uiteindelijk ook de vruchten van.

Ergonomie houdt rekening met de fysieke anatomie van de mens. Voor elke werkzaamheid is er een optimale lichaamshouding. Wanneer u achter een bureau zit, is er ook sprake van een optimale houding. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een ergonomisch vormgegeven bureaustoel zorgt u voor een optimale zithouding. Zo krijgt u of uw werknemer minder snel last van bijvoorbeeld rugklachten.

Verschillende ergonomische producten bij Coolgods

Bij Coolgods bieden we u een groot aantal ergonomisch vormgegeven producten, zoals bijvoorbeeld ergonomisch vormgegeven armsteunen, ergonomisch vormgegeven muizen, ergonomisch vormgegeven polssteunen of ergonomisch vormgegeven voetsteunen. Ook voor ergonomisch vormgegeven toetsenborden bent u bij Coolgods aan het juiste adres. U vindt in ons uitgebreide assortiment een groot aantal toetsenborden. Het is maar net wat voor toetsenbord u zoekt. Wilt u bijvoorbeeld een toetsenbord met of zonder snoer? U vindt in ons aanbod toetsenborden bijvoorbeeld ook een speciaal toetsenbord voor gamers. Dit toetsenbord is voorzien van extra lichtjes en kleuren. Zoekt u een toetsenbord dat u intensief kunt gebruiken? Kies dan voor één van onze ergonomisch vormgegeven toetsenborden. Hiermee kunt u op een prettige manier lang werken.

U vindt al deze producten in onze webshop. Onze webshop is zeer gebruiksvriendelijk en u kunt er eenvoudig uw bestelling plaatsen. Uw bestelling kunt u betalen met iDeal, PayPal, Mastercard of Visa. Het is ook mogelijk om onder rembours te betalen. U vindt in onze webshop alles wat u nodig heeft voor een prettige werkhouding. Al onze producten bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment!

​ ​

Een ergonomisch toetsenbord kopen

Het toetsenbord zoals we dat nu kennen heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt. De eerste vorm van een toetsenbord was het toetsenbord op de schrijfmachine, jaren geleden. De letters op een schrijfmachine waren op alfabetische volgorde geplaatst. Dit was niet ideaal en veelgebruikte letters raakten soms los of kwamen vast te zitten. Door het zogeheten QWERTY systeem is dat niet langer het geval. Het QWERTY systeem is het meest gangbare toetsenbord dat wordt gebruikt in Nederland. Vandaag de dag heeft een toetsenbord veel meer functies dan alleen het typen van letters en cijfers. Met een toetsenbord is de computer op verschillende manieren te bedienen. Het toetsenbord zoals we dat nu kennen heeft eindeloos veel functies. Een toetsenbord zit tegenwoordig standaard inbegrepen bij een computer of soms zelfs bij een tablet. Een toetsenbord is onmisbaar geworden.

We maken veel gebruik van het toetsenbord. Daarom is het raadzaam om voor een ergonomisch toetsenbord te kiezen. Een ergonomisch toetsenbord zorgt er voor dat RSI-klachten eenvoudig kunnen worden voorkomen. In het assortiment van Coolgods vindt u verschillende soorten van een ergonomisch toetsenbord. U kiest in onze webshop eenvoudig een ergonomisch toetsenbord dat het beste past bij uw wensen. Vindt u het lastig om een toetsenbord te kiezen uit ons uitgebreide aanbod? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om het juiste ergonomisch toetsenbord te kiezen!

De ergonomisch vormgegeven producten bij Coolgods

Wilt u het verschil ervaren met ergonomisch vormgegeven producten van Coolgods? Het verschil met regulieren producten zult u snel merken wanneer u één van onze ergonomisch vormgegeven producten besteld. U werkt met deze producten prettiger en heeft veel minder snel last van bijvoorbeeld uw rug of uw polsen. Door te kiezen voor onze ergonomische vormgegeven producten doet u uzelf of uw werknemer een plezier! Misschien vindt u het lastig om de juiste ergonomisch vormgegeven producten te kiezen uit ons uitgebreide assortiment, of heeft u vragen over enkele van onze producten. We helpen u graag met kiezen en geven u graag meer informatie over onze verschillende producten. Wanneer u contact met ons opneemt staan we u graag te woord. Hierdoor weet u precies wat de verschillende eigenschappen van onze producten zijn en kunt u goed geïnformeerd en weloverwogen uw keuze maken in onze webshop. Zo maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk om de juiste producten te kiezen.

U kunt op een heel eenvoudige manier snel uw bestelling plaatsen via onze webshop. Wij leveren uw bestelling snel en vaak kunt u al de volgende dag genieten van uw ergonomisch vormgegeven producten. Plaatst u een bestelling in onze webshop met een bestelwaarde van meer dan €50,- , dan wordt uw bestelling kosteloos aan huis geleverd. Wilt u de producten die u heeft besteld liever bij ons ophalen? Dat is ook mogelijk! U vindt ons magazijn in Maarheeze, in Noord-Brabant. Geef tijdens het bestelproces aan dat u de producten zelf bij ons komt ophalen. Bestellingen kunnen bij ons magazijn worden opgehaald tussen 09:00 en 13:00. Uw bestelling staat dan voor u klaar, zodat u uw producten direct kunt meenemen.

Heeft u interesse in onze ergonomisch vormgegeven producten of heeft u een specifieke vraag over bijvoorbeeld een ergonomisch toetsenbord? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. We horen graag van u wat we bij Coolgods voor u kunnen betekenen!