Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. - Lees meer - Verberg melding

Bestellen & Betalen

1. BESTELLEN / GESCHIEDENIS

Plaats je een bestelling voor 14:00u dan wordt deze volgens planning de volgende werkdag bij jou afgeleverd, tenzij specifiek anders vermeld wordt. Nadat de bestelling verzonden is wordt de geschatte aankomsttijd bepaald door de verzendmethode. De status van jouw bestelling ontvang je samen met het pakket traceer nummer via e-mail van ons waarna je de bestelling live kunt volgen via het track en trace systeem van de vervoerder.

2. BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij Coolgods kan je op verschillende manieren betalen. De meeste betalingen worden door MultiSafepay veilig en snel voor je verwerkt. Coolgods accepteert de volgende betalingsmethoden:
* iDEAL (Gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL welke worden verwerkt door MultiSafepay)
* Paypal (Online betalen via je eigen e-mail adres, veilig en realtime)
* Credit card (Betaal je liever met credit card, dat kan, je betaling wordt verwerkt door MultiSafepay)
* Mr Cash (Online betaal systeem voor Belgische klanten verwerkt door MultiSafepay)
* Overschrijving (Bank- of Giro-overschrijving op Rabobank Iban nummer NL29 RABO0348672241 )
* Achteraf betalen (Pay After Delivery van MultiFactor, minimale bestel bedrag €15,- )

BETALEN MET IDEAL

Je kunt de bestelling direct in de online shop betalen met iDEAL. Dit betekent dat je het totale order bedrag bij het plaatsen van de bestelling betaalt, online via jouw eigen bank omgeving. Een groot voordeel hiervan is, dat wij alle voorradige artikelen direct uitleveren. Vandaag besteld, is morgen in huis! Artikelen welke niet voorradig zijn worden kosteloos voor je nagezonden door ons.

ZO WERKT BETALEN MET IDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kan je gemakkelijk gebruik maken van iDEAL. Je klikt het artikel in het winkelwagentje. Heb je alles wat je graag wil bestellen, dan kies je om te betalen met iDEAL en selecteert je jouw bank. Hierna wordt je doorgeleid naar jouw eigen internetbankier omgeving, waar de betaling klaar staat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Alle iDEAL betaling voor Coolgods worden verzorgd door MultiSafePay. Het bedrag wordt direct van de geselecteerde rekening afgeschreven door MultiSafePay inzake Coolgods. Vervolgens krijgt Coolgods dan automatisch bericht dat de bestelling is betaald. Coolgods zal er voor zorgen dat jouw bestelling direct verwerkt en verzonden wordt!

ACHTERAF BETALEN

Eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Bij Coolgods is het ook mogelijk om achteraf te betalen via Betaal met Pay After Delivery. Het minimale bedrag om deze betaal vorm van achteraf betalen te kunnen gebruiken is €15,00. Coolgods stuurt uw bestelling direct op en u betaalt veilig achteraf en kiest zelf wanneer u wilt betalen. Na het bezorgen van de bestelling heeft u tenminste 14 dagen de tijd om te betalen. Meer informatie over achteraf betalen via Pay After Delivery van MultiFactor 

VOORUITBETALEN

Als je voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt je in de bevestigingsmail van jouw bestelling met instructies om de vooruit betaling te doen. Zodra je dit bericht ontvangen hebt van MultiSafePay, onze betaal merchant, gaan wij jouw bestelling verwerken en verzenden.

Kies je ervoor om direct over te maken op ons rekeningnummer, vermeld dan a.u.b.. het bestelnummer erbij. Bank overschrijvingen worden elke ochtend gecontroleerd. Betaald je via de Rabobank dan wordt het bedrag direct bij ons bijgeschreven. Laat ons weten als je een overschrijving hebt gedaan dan houden wij dit in de gaten en kunnen dan ook snel jouw bestelling verwerken en en nog dezelfde dag versturen.

BETALEN VANUIT BELGIË

Vanuit België kunt u uw bestelling direct betalen met MrCash. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. Uiteraard kunt u ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voordat wij uw betaling ontvangen.

Wanneer je vragen hebt kunt u contact opnemen met onze klantenservice via email klantenservice@coolgods.nl