Anti RSI muis

Op zoek naar een anti RSI muis? Een anti RSI muis is een ergonomisch verticaal gevormde muis waarbij uw hand, pols en onderarm in een natuurlijk positie verkeren wat pijn klachten voorkomt. Als u regelmatig en lang achter een bureau met de computer of laptop werkt is een goede zithouding en gebruik van ergonomische invoer aparaten van groot belang.

VEILIG, GEMAKKELIJK & SNEL

Coolgods staat voor service, kwaliteit en vakkundig advies. Wij testen al onze producten en kunnen daarom goed adviseren. Wij helpen onze klanten dan ook graag! Bij ons staat de klant op nummer één en streven dan ook naar 100% tevreden klanten. Onze klantenscore is daarom niet voor niets een 9.5 uit 10 punten! Bestel eenvoudig in onze online shop, veilig betalen en de volgende dag al in huis.

VOOR 16:00 BESTELD? MORGEN IN HUIS!

SLECHTS €3.95 VERZENDKOSTEN!

GRATIS VERZENDINGEN IN NEDERLAND VANAF €50,-

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.5!

Anti RSI muis

Op zoek naar een anti RSI muis? Als u lang en vaak achter een bureau zit te werken is een goede zithouding van groot belang. Wanneer het gaat om de juiste houding tijdens werkzaamheden gaat het vaak over ergonomie. U vraagt zich misschien af wat ergonomie precies is. Het woord ergonomie wordt voornamelijk gebruikt op de werkvloer. Dit is natuurlijk niet voor niets. Juist op de werkvloer is een goede houding belangrijk. Ergonomie bevordert uw veiligheid en uw gezondheid tijdens uw werkzaamheden. Ook zorgt ergonomie er voor dat uw werkplek u meer comfort biedt en dat u daardoor doeltreffender te werk kunt gaan bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Ergonomisch vormgegeven (kantoor)meubels en gebruiksvoorwerpen dragen bij aan een correcte werkhouding. Blessures en bijvoorbeeld RSI klachten worden zo op een slimme en eenvoudige manier voorkomen. Investeren in ergonomisch vormgegeven kantoormeubels en gebruiksvoorwerpen is een goede investering, niet alleen voor uw werknemers maar ook voor u zelf. Uw werknemers kunnen dankzij onze producten hun werk in een optimale houding uitvoeren, wat hun gezondheid en veiligheid ten goede komt. Uiteindelijk plukt u daar als werkgever ook de vruchten van.

De ergonomie kijkt naar de fysieke anatomie van de mens. Bij het uitvoeren van werkzaamheden is er altijd sprake van een optimale houding. Zo zorgt een ergonomisch vormgegeven bureaustoel bijvoorbeeld voor een betere zithouding achter uw bureau. Rugklachten worden hierdoor sterk verminderd. Zo zijn er verschillende ergonomisch vormgegeven producten in het aanbod van Coolgods die allemaal bijdragen aan de juiste houding tijdens uw werkzaamheden. Zo dragen onze producten bij aan een prettige werkomgeving!

De ergonomische producten van Coolgods

In het assortiment van Coolgods vindt u veel verschillende producten die bijdragen aan de juiste werkhouding. Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld ergonomische armsteunen, ergonomische polssteunen, ergonomische toetsenborden en ergonomische rugsteunen. Ook voor ergonomisch vormgegeven muizen bent u bij Coolgods aan het juiste adres. U vindt al onze producten terug in onze webshop, waar u eenvoudig en snel uw bestelling kunt plaatsen. U kunt in onze webshop ook meer informatie vinden over onze ergonomisch vormgegeven producten. U kunt uw bestelling in onze webshop betalen via iDeal, PayPal, Mastercard of Visa. U kunt bij ons ook onder Rembours betalen. In de webshop van Coolgods vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van ergonomie tegen de scherpste prijzen. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek onze scherp geprijsde producten!

​Een anti RSI muis kopen

​Ook een anti RSI muis vindt u terug in onze webshop. Dit is een geavanceerde muis die ergonomisch is vormgegeven. Deze muis zorgt er voor dat RSI klachten worden voorkomen. De computermuis zoals we die vandaag de dag kennen, is de afgelopen jaren erg veranderd. In 1963 werd de eerste computermuis ontwikkeld, door de Amerikaan Douglas Engelbart. Pas in 1968 werd het apparaatje op de markt gebracht. Met de komst van de computermuis werd het voor mensen gemakkelijker om de computer te bedienen. Het gebruik van een computer werd hierdoor populairder. Toch was deze eerste computermuis nog niet perfect. Douglas Engelbart heeft samen met collega’s nog lange tijd gewerkt aan verbeteringen aan de computermuis. Zo is de computermuis de afgelopen jaren verder ontwikkeld tot de muis zoals we die vandaag de dag gebruiken. Anno nu is een computermuis in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, zowel met als zonder snoer. Ook bij Coolgods vindt u veel verschillende soorten muizen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste muis? Wij leggen u graag uit wat de specifieke eigenschappen zijn van iedere muis. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u eenvoudig de juiste muis kiezen!

Als u toe bent aan een nieuwe muis omdat uw oude muis het misschien heeft begeven, kijk dan eens naar een anti RSI muis van Coolgods. U heeft dan een goed werkende muis die ook nog eens voorkomt dat u last krijgt van RSI klachten. Een anti RSI muis is met en zonder draad verkrijgbaar. U kunt ook kiezen voor een speciale game muis. Juist wanneer u veel gamed is het verstandig om een anti RSI muis aan te schaffen. Gamen gebeurt vaak voor een langere periode. U polsen raken dan snel overbelast. Ook op de werkvloer is het slim om voor een anti RSI muis te kiezen. Een muis die ergonomisch is vormgegeven draagt bij aan de juiste zithouding. Blessures worden zo op een eenvoudige  manier voorkomen. Waarom zou u geen gebruik maken van onze ergonomisch vormgegeven producten?

De ergonomisch vormgegeven producten van Coolgods

We zitten steeds vaker en steeds langer achter de computer. Steeds meer mensen krijgen klachten door het intensieve gebruik van het toetsenbord, of de muis. Bij Coolgods vindt u producten die u kunnen helpen als u last heeft van deze klachten, of als u deze klachten graag wilt voorkomen. We geven u graag meer informatie over onze verschillende producten, zodat u precies weet welke producten ú nodig heeft om uw werk op een prettige manier te kunnen uitvoeren. Als u contact met ons opneemt dan geven we u graag persoonlijk advies. We kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van bijvoorbeeld een anti RSI muis. Zo kunt u zelf eenvoudig bepalen welke producten u bij ons wilt bestellen. Ook vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn op zakelijk gebied.

De producten die u nodig heeft kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. De producten van Coolgods worden altijd snel geleverd. Zo heeft u uw bestelling vaak al de volgende dag in huis! Wanneer u voor meer dan €50,- aan producten besteld dan bezorgen wij uw bestelling geheel gratis. Ook is het mogelijk om de producten af te halen bij ons magazijn. Ons magazijn vindt u in Maarheeze, in Noord-Brabant. Wilt u de producten hier komen ophalen, geef dit dan aan in tijdens het plaatsen van uw bestelling. Bestellingen kunnen bij ons magazijn worden opgehaald tussen 09:00 en 13:00.

Bent u enthousiast geworden over onze ergonomisch vormgegeven producten maar heeft u toch nog een vraag over bijvoorbeeld een anti RSI muis? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail en telefoon. We horen graag van u en geven u graag antwoord op al uw vragen!